Friday Westies: Dance Moves с Fresh Swing Dance!

Категории:Събития

Kurs_WCS_11

Fresh Swing Dance и West Coast Swing in Bulgaria ви канят на по различен урок по WCS.

В рамките на един час фокусът ще бъде върху динамиката, чувството за ритъм и танцуването.
Движенията ,които ще научите са за всички нива, така , че урокът е подходящ както за напреднали така и за начинаещи.

Всеки , който иска да се докосне до елегантноста на West Coast Swing и още не го е направил на 11.03.2016 от 19:00 ч. В Dance Palace Centre ще има такава възможност.

Освен движенията в танцовия ритъм ще може да почерпите опитност от треньорите Даниела и Теодор и помощник треньорите Данаил и Елена.

Ще ви очакваме да дойдете с настроение и обувки подходящи и удобни за танцуване
Следете за петъчните програми, които ще бъдат различни и специални всеки път.

Какво представлява стилът :
West Coast Swing (съкратено WCS) също е наричан Краля на суинг танците. Той се причислява към така наречените линейни танци (танц, който се танцува в линия). В танцовата двойка, партньорите се делят на водещ (leader) и следващ (follower).
Създаден през 40-те години на 20-ти век, към WCS има широк интерес и до днес. Освен танцовите фигури и поддръжките, интересното в стилът е и възможноста за импровизации.

Кои са Дани и Теди:
Даниела Годинова и Теодор Колев са дългогодишни преподаватели по West Coast Swing, както и по други стилове суинг танци като: Boogie Woogie, Lindy Hop, Charleston и др.
Обучавани от международни инструктори по WCS и доказали се с дългогодишната си практика Дани и Теди развиват успешно Fresh Swing Dance и West Coast Swing in Bulgaria.

В танцовата биография на Дани и Теди са организирането на танцови семинари с преподаватели от чужбина и участия във фестивали с международно участие, както и утвърдени в клиповете на International West Coast Swing Flashmob.

За повече иинформация: www.wcsbulgaria.com
Facebook: West Coast Swing in Bulgaria